Beeld © ANP

YouTuber Enzo Knol slachtoffer van inbraak

4 februari 2019 09:14

Het was even schrikken voor Enzo Knol. Zijn huis is geplunderd door inbrekers, waardoor hij nu bepaalde apparatuur mist waarmee hij normaal gesproken werkt. Dit deelt de populaire vlogger in zijn nieuwste video op zijn YouTube-kanaal.

"Waar heb ik dit aan verdiend?"

Enzo laat op zondag 3 februari weten waarom er al een maand lang geen nieuwe video's zijn geüpload op zijn kanaal. De reden is namelijk dat er is ingebroken bij hem thuis. "Het was echt niet normaal", verklaart Enzo. "Mijn hele woonkamer. Mijn hele slaapkamer. Zelfs de badkamer. Mijn kledingkamer. En mijn studio. Holy shit. Maar echt, mijn hele studio helemaal overhoop." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Enzo Knol gaat haar zoons achterna

De vlogger vertelt openhartig over hoe hij zijn privéleven deelt met de wereld en het daarom ook zo jammer vindt dat dit hem overkomt. Er zijn meerdere camera's en een laptop gestolen, waardoor hij geen filmpjes kan opnemen. "Het is gewoon weg. En dat is superklote." Hij had aan zijn fans beloofd vanaf februari weer Fortnite-video's online te zetten, maar daar komt hij nog niet aan toe. De studio waarin de filmpjes worden opgenomen, ligt namelijk nog altijd overhoop. 

Enzo heeft de politie ook ingeschakeld, maar laat weten dat het veel tijd en moeite kost om alles op orde te krijgen. Zo vertelt hij: "Alles wat gestolen is, moet je opgeven. Ze willen het liefst van alles wat gestolen is een bonnetje. Dus ik ben zo lang bezig met bonnetjes zoeken, serienummers... Dat kost zo ontzettend veel werk." Naast de apparatuur zijn er ook meerdere paren Yeezy-schoenen van de vlogger meegenomen. "Waar heb ik dit aan verdiend?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!