Beeld © ANP

Intieme gesprekken Alex Maas gelekt: 'Afspreken kan, foto's niet'

04 februari 2019 21:42

Het lijkt erop dat Alex Maas, bekend van Temptation Island het nogal druk heeft met iemand anders dan zijn vriendin. Rosanna, een van zijn grootste rivalen, plaatste op Instagram nogal onthullende gesprekken die Alex met een ander meisje zou hebben gevoerd. Mochten de foto's echt zijn, heeft Alex heel wat uit te leggen tegenover zijn vriendin Erin, bekend van Ex on the Beach.

"Als je overdag kan dan kan het misschien"

Op de screenshots is te zien dat Alex nogal intieme gesprekken voert met een ander meisje en alles wijst er dan ook op dat hij probeert vreemd te gaan. "Mijn vriendin slaapt, lig hier nu met een harde door jou" zo schrijft de voormalig Temptation-verleider. Rosanna plaatste meerdere screenshots van de gesprekken. Als het meisje vraagt of hij echt wil afspreken ondanks zijn relatie antwoordt Alex: "Is wel lastig, ben altijd met mijn vriendin, als je overdag kan dan kan het misschien." 

Alex doet er alles aan om maar niet betrapt te worden "Belangrijk is wel dat je je mond kan houden voor mij staat er veel op het spel." zo schrijft hij. Ook weigert hij foto's te sturen van zich zelf "Afspreken kan, foto's niet."  Bekijk hieronder de heftige berichten. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alex Maas en Niels verwonden voorbijganger tijdens knokpartij

Het is niet de eerste keer dat Rosanna haar voormalige vlam exposed. Afgelopen jaar deelde ze ook al snapchat gesprekken tussen Alex en een ander meisje en verweet hij haar, zijn toenmalige vriendin te bedriegen. 

Hoewel Niels, de vriend van Rosanna, en Alex elkaar binnenkort treffen in de boxring, lijkt het erop dat Rosanna nu al een goede tik heeft uitgedeeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rosanna en Alex Maas vliegen elkaar in de haren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!