Politie vindt nieuwe beelden zaak Jussie Smollett

05 februari 2019 04:41

De politie in Chicago heeft meer beveiligingsbeelden gevonden waarop Jussie Smollett te zien is op de avond waarop hij is aangevallen. Volgens een woordvoerder van het korps zijn de twee mensen die op eerdere video's te zien waren nog niet gevonden.

In een tweet laat de politie maandag weten dat het nieuwe materiaal nog onderzocht moet worden. Donderdag gaven de autoriteiten twee vrij onduidelijke beelden vrij, waarop twee personen te zien zijn. De politie zei op zoek te zijn naar de twee, maar noemde hen geen verdachten. In het statement maandag liet de woordvoerder weten dat de twee individuen niet zijn geïdentificeerd "als daklozen of anders."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaartjes Jussie Smollett als warme broodjes over de toonbank

De politie roept mensen ook op zich te melden bij de FBI als ze meer weten over een vermeende dreigbrief geadresseerd aan de acteur, die op de set van zijn serie Empire zou zijn bezorgd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Empire-acteur laat van zich horen na aanval

Omdat er veel onduidelijk is rond de aanval op de 36-jarige wordt er online veel gespeculeerd en wordt Jussie ervan beschuldigd feiten te verdraaien en zelfs de aanval te hebben verzonnen. Dit weekend reageerde hij daarop. "Ik werk mee met de autoriteiten en ben 100 procent feitelijk en consistent geweest over alles. Ondanks mijn frustratie en zorgen om onjuistheden en valse informatie die wordt verspreid, geloof ik er nog steeds in dat het recht zal zegevieren."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!