Beeld © ANP

Monique Smit moest zwangerschap geheimhouden

06 februari 2019 15:41

In gesprek met Privé laat Monique Smit weten dat haar zwangerschap lang onder de radar moest blijven. Het mocht namelijk niet uitlekken, aangezien de zangeres het gelijktijdig bekend wilde maken met de release van haar nieuwe single.

"Ik kon er gewoon niet op gokken dat het op een of andere manier uit zou komen"

Monique Smit en haar vriend Martijn zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. Het stel heeft al Noah van drie samen, maar wilden het nieuws van de nieuwe spruit niet direct naar buiten brengen. De zangeres en presentatrice laat aan roddelblad Privé weten dat ze grootse plannen had voor de bekendmaking. Het moest namelijk tegelijkertijd naar buiten komen als de release van haar nieuwe single Gebarentaal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit zwanger van tweede kindje

Het geheimhouden voor vrienden en familie vond Monique niet lastig. "Ik kon er gewoon niet op gokken dat het op een of andere manier uit zou komen," vertelt ze. De speculatie erover tegenhouden was daarentegen wel lastig, de zangeres had enorm veel last van misselijkheid. "Ik heb, net als bij mijn vorige zwangerschap, medicatie gekregen omdat ik niets binnenhield. Na het eerste trimester was het ergste godzijdank voorbij." 

Van een verloving tussen Monique en Martijn is nog geen sprake. "Ik wil niet zwanger trouwen," geeft ze toe. "Vorig jaar hebben we een huis gekocht, we wonen net samen in ons paleisje en we krijgen deze zomer een kind. Ik vind het zonde om alle hoogtepunten in één of twee jaar te proppen." Een huwelijk wordt dus niet uitgesloten, maar laat nog even op zich wachten. "Je weet maar nooit wanneer je gevraagd gaat worden..."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!