Beeld © Getty Images

Love Island-Megan onthult de reden van haar break-up

10 februari 2019 14:39

Love Island-koppel Megan en Wes besloten eind januari een punt te zetten achter hun relatie. In OK! Magazine doet Megan nu een boekje open over de reden achter de plotselinge breuk.

"Onze ambities en doelen in het leven zijn erg verschillend"

Het geliefde koppel liet op 29 januari via social media weten op vriendschappelijke wijze uit elkaar te gaan. "We hebben keihard gewerkt het afgelopen jaar, soms zonder elkaar, om te kijken wat er voor ons mogelijk was. We zijn toch tot de conclusie gekomen dat we veel van elkaar houden, maar we toch ons eigen pad begaan", schreef  Megan vol verdriet op haar Instagram. Echter gaf het stel geen verklaring over de onverwachte breuk, tot nu. Exclusief aan OK! Magazine laat de blondine weten hoe het zo ver heeft kunnen komen.

"Onze ambities en doelen in het leven zijn erg verschillend", vertelt ze eerlijk. "Wes is nogal wat jonger dan ik ben en hij verliest zich een beetje in zijn bekendheid. Ik hou nog steeds van hem, en dat is waarom het zoveel pijn doet. (...) Ik heb gevochten en gevochten voor hem en voor onze relatie, maar het heeft geen zin gehad. Hij houdt niet van mij."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze Temptation-sterren willen meedoen aan Love Island

De blondine steekt in het interview ook haar afkeer voor de Britse productie van Dancing on Ice niet onder stoelen of banken. De jaloers ingestelde Megan beweert namelijk dat ze Wes, die te zien is in de show, met opzet hebben gekoppeld aan de jongste en knapste schaatster van het programma: Vanessa Bauer. "De productie heeft op deze manier expres voor scheuren in onze relatie gezorgd. Dat irriteert mij", zo liet Megan weten.

Ook Vanessa zelf is volgens Megan niet geheel onschuldig. Zo deelde de professionele schaatster, op dezelfde dag als dat de trainingen begonnen, op Instagram dat ze weer single was. Daarna deelde ze een bericht over haar eerste optreden samen met Wes. Volgens Megan was die volgorde bewust, om zo meer publiciteit te genereren en haar te kleineren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!