Beeld © Instagram @xdebuisonje

Jarige zoon Wendy van Dijk flink in de watten gelegd

10 februari 2019 17:52

Sem van Dijk, de zoon van Xander en Wendy, viert vandaag zijn zestiende verjaardag. En tijdens een sweet sixteen mag een cadeau met vier wielen natuurlijk niet ontbreken!

"Je bent zestien jaar en je wilde natuurlijk een scooter"

"Zijn reactie....zo puur en goud", schrijft Xander de Buisonjé trots bij een filmpje waarin zijn zoon verrast wordt. En een verrassing is het zeker! In de video is te zien hoe een nietsvermoedende Sem met een blinddoek naar buiten wordt gebracht. Daar staan vrienden en familie te wachten op de jarige job.

"Je bent zestien jaar en je wilde natuurlijk een scooter", spreekt mama Wendy hem toe. "Maar wij allemaal dachten met een scooter is het niet de vraag óf je valt, maar wanneer je valt.” Daarom hebben ze een oplossing bedacht: geen voertuig met twee wielen, maar vier! 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Wendy van Dijk gelooft nog in de liefde

Maar Xander heeft ook nog een extra verrassing voor zijn, inmiddels niet meer zo'n kleine, jongen. De twee zijn namelijk de studio ingedoken om een single op te nemen. Volgens de zanger kan zijn zoon rappen als de beste. "Iets met een appel en een boom...", schrijft Xander bij een foto van hen samen in de studio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erland Galjaard aan de slag als strategisch adviseur bij Talpa

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!