Beeld © Instagram @bassmit

Bas Smit verrast Nicolette met enorme bos rozen

11 februari 2019 08:45

Tortelduifjes Nicolette van Dam en Bas Smit vierden dit weekend dat ze alweer twaalf jaar verzot zijn op elkaar. En daar hoort natuurlijk ook een bosje, zeg maar gerust bos, bloemen bij.

"Zo vieren wij de liefde"

Op Instagram poseert Nicolette trots met de enorm bos rozen. Ze kan ze bijna niet omhoog houden, zo groot zijn we. "Zo vieren wij de liefde", schrijft manlief Bas bij de video. Maar ondanks zijn romantische gebaar, kan hij het niet laten zijn vrouwtje even te pesten. "Nic hele avond in de keuken om te bloemschikken, zodat ik lekker languit op de bank kan zappen", dolt hij vervolgens.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na t-shirts met eigen gezicht nu schoenen voor Bas Smit

Ook Nicolette zet haar mannetje op social media eens flink in het zonnetje. "12 jaar samen met mijn lieve, gekke, heerlijke schat Bas Smit", schrijft ze nog altijd verliefd. "We maken er elke dag een feestje van en nemen niets voor lief... Vanaf onze eerste kus zijn we onafscheidelijk. Mijn grote liefde, de vader van onze meisjes én mijn beste vriend. Ik voel me heel gelukkig en bevoorrecht."

En dat de twee al jaren onafscheidelijk zijn bewijst Nicolette later nog met een kiekje uit de oude doos. "Wat zagen we er goed uit!", schrijft ze bij een foto van hen samen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nicolette van Dam is megatrots op haar man Bas Smit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!