Beeld © RTL

Temptation-Tim heeft nog steeds een kans bij Deborah

12 februari 2019 13:27

Tim en Deborah waren zonder twijfel het meest opvallende koppel van Temptation Island 2018. De twee zouden na de ultieme relatietest gaan trouwen, maar Tim faalde keihard. Hij liet Deborah nog net niet bij het altaar staan om samen met verleidster Cherish verder te gaan. Nu blijkt dat Tim toch nog een kans heeft om het weer goed te maken met zijn ex-verloofde.

"En als hij mij echt zo goed kende dan wist hij dat hij alle dagen aan mijn deur had moeten staan"

Tim en zijn temptation Deborah blikken een jaar na Temptation Island terug op hun avontuur samen met Goedele Liekens in het programma Goedele on Top. De presentatrice is verbaasd dat ze nog steeds zoveel liefde ziet tussen het stel. "Ik was hier totaal niet op voorbereid", aldus Goedele. "Ik ook niet", bekent Tim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Deborah in therapie door breuk Tim

Na de opnames van Temptation Island was Deborah totaal kapot van verdriet. Toch was er wel een kleine kans geweest dat ze Tim terug had genomen. Nadat het uit was, liet Tim niet veel meer van zich horen. Hij stuurde wel berichtjes, maar dat was voor Deborah niet genoeg. "Berichtjes helpen niet en dat weet hij ook. En als hij mij echt zo goed kende dan wist hij dat hij alle dagen aan mijn deur had moeten staan of een brief... Of moeite had moeten doen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste beelden hereniging Temptation-Tim en Deborah

Om het nu nog goed te maken, moet Tim wel een stapje verder gaan. Goedele vraagt dan ook hoe vaak Deborahs ex bij haar aan de deur zou moeten staan, om een beetje kans te maken. Deborah maakt een ruime schatting: "Ah ja, tussen de 500 à 700 keer. "Daarmee doelt ze op de uitspraak van Tim dat hij met 500 à 700 vrouwen het bed zou hebben gedeeld. Gelukkig kan Tim er wel om lachen.

Bekijk het fragment van Goedele on Top hier:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!