Beeld © Getty Images

'Heidi Klum verwacht vijfde kind van Tokio Hotel-gitarist'

12 februari 2019 14:58

Van liefde, naar bruiloft en nu toch ook een kindje voor het gelukkige stel Heidi Klum en Tom Kaulitz. De twee kondigden laatst aan het huwelijksbootje in te stappen en de grote stap lijkt een reden te hebben: Heidi is in blijde verwachting.

"Ik denk het wel. Tom heeft het me verteld!"

Heidi Klum is zwanger van haar vijfde kindje, volgens geruchten althans. Het doet al een tijdje de rond en haar Germany's Next Top Model-collega Wolfgang Joop lijkt het te bevestigen. In een interview antwoordde Wolfgang namelijk het volgende op de vraag of het supermodel zwanger is: "Ik denk het wel. Tom heeft het me verteld!" Het zou niet het eerste kindje zijn voor Heidi, maar wel voor Tokio Hotel-gitarist Tom. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Klum en Tokio Hotel-gitarist weten trouwdatum al

Bovendien ontkent het duo de zwangerschap ook niet. Tom zei in een Duitse talkshow op de vraag of het waar was dat hij "daar niets over wil zeggen." Heidi heeft al vier kinderen, waaronder Leni uit haar relatie met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore. Later kreeg ze nog Henry, Johan en Lou tijdens haar huwelijk met zanger Seal. 

De trouwdatum is nog niet publiekelijk bekend, maar het stel weet het al zeker. "We zijn twee Duitsers, het zal heel georganiseerd gaan en stipt op tijd," zei de 45-jarige Heidi erover. Het model en de 29-jarige Tokio Hotel-gitarist zijn sinds afgelopen december verloofd. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!