Beeld © ANP

Liefde Marco Borsato en Leontien nog steeds onvoorwaardelijk

13 februari 2019 11:16

Na Wendy en Erland zou ook het huwelijk van Marco en Leontien het moeilijk hebben. De twee zouden zelfs apart van elkaar slapen, althans dat zijn de geruchten. Het stel zelf zegt nog steeds helemaal happy te zijn.

"We zijn heel gelukkig"

Marco en Leontine zouden elkaar lucht willen geven en er gaan geruchten dat Marco gevoelens zou hebben voor een andere vrouw. Tegenover Story vertelt het echtpaar “In elk huwelijk speelt wel iets” aldus Marco. “Maar Leontine en ik hebben géén problemen. We zijn heel gelukkig” vervolgt de zanger. Waar de geruchten vandaan komen, weet het echtpaar niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Slippertje niet het einde voor relatie Marco en Leontine

 “Tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE! heb ik wel twee weken in een hotel in Rotterdam gelogeerd. Omdat dat fijner is als je avond aan avond in Rotterdam Ahoy staat. (…) Met de steun van Leontine gaat dat allemaal lukken. Wij staan onvoorwaardelijk achter elkaar.”

De relatie tussen de twee heeft al meerdere stormen overleefd. Marco’s bedrijf The Entertainment Group ging failliet en de zanger zag twintig jaar keihard werken in rook opgaan. Hij bleef achter met een miljoenenschuld. Ook toen Marco werd getroffen door een TIA bleek Leontien wederom een grote steun voor de zanger. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!