Beeld © KRO-NCRV

BzV-Jaap doet oproep voor Valentijnsdag

13 februari 2019 11:39

De lieve Jaap vond afgelopen seizoen helaas niet zijn grote liefde in Boer Zoekt Vrouw. Gelukkig gelooft hij nog wel in de ware en dus waagt hij een nieuwe poging.

"Ik help graag mensen dus ik hoop dat een vrouw haar hart bij me uit wil storten" 

In Boer Zoekt Vrouw leek het Jaap voor de wind te gaan met zijn Marian en Petra. Helaas ging het niet zoals gepland, er bloeide geen langdurige liefde op. En omdat Jaap dit jaar niet alleen wil zijn met Valentijnsdag helpt omroep Noord-Holland de boer een handje. Zij hebben namens Jaap een Valentijns-oproep geplaatst op hun site. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beschuit met muisjes voor BzV-Steffi

In de oproep vraagt Jaap het volgende: "Ben jij een lieve, spontane vrouw tussen de 40 en 55 jaar oud en zoek je een maatje? Woon je in de buurt van Rijsenhout en zie je het leven op een snijbloemkwekerij wel zitten?" Als je jezelf hierin herkent, kun je een foto sturen naar de redactie van NH Nieuws. Hiermee hopen ze voor cupido te kunnen spelen en Jaap te helpen aan een Valentijnsdate. 

Voor Boer Zoekt Vrouw omschreef Jaap toen ook al zijn ideale vrouw. Voor hem is "liefde, gezelligheid, iemand om mee te sparren" belangrijk. "Ik zoek een warm, empathisch persoon en vind het leuk als iemand bijvoorbeeld mee kan denken over de toekomst van het bedrijf", verklaarde de boer. "Ik help graag mensen dus ik hoop dat een vrouw haar hart bij me uit wil storten." Als alles meezit, heeft Jaap morgen de date van zijn leven. Succes! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!