Beeld © Instagram @ingk__

Ingmar Schrama vlucht uit Amsterdam

13 februari 2019 13:20

Actrice Ingmar Schrama (ook wel bekend als Sjors Langeveld) verliet twee jaar geleden GTST. Zij liet toen aan haar Instagramvolgers weten dat zij tijd voor zichzelf nodig had wegens een burn-out. Inmiddels heeft de actrice besloten om nog meer rust te zoeken, en daarom het drukke Amsterdam te verlaten.

"Hier kan Ingmar in alle rust aan haar herstel werken"

Voor de 33-jarige Ingmar Schrama is het werkleven al twee jaar lang verleden tijd. Aan haar Instagramvolgers heeft ze in juni 2017 laten weten dat ze haar rol als Sjors Langeveld GTST tijdelijk achter zich zou laten. "Sinds een tijdje zit ik thuis. Plotseling geknakt. Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag of niet wilde zien. Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie gezin, maar ook voor mezelf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inge Schrama om gezondheid tijdelijk uit GTST

De actrice woonde tijdens haar burn-out nog in hartje Amsterdam met haar man en kinderen. Het werd tijd voor verandering. Het drukke stadsleven zou weleens een boosdoener kunnen zijn in de burn-out van Ingmar. Het gezin is uiteindelijk verhuisd naar een vrijstaande woning in het rustige Vreeland. Het huis heeft uitzicht op het beschermde natuurgebied Wijde Blik, tussen Amsterdam en Utrecht. ‘Hier kan Ingmar in alle rust aan haar herstel werken,’ laat een bron uit de omgeving van Ingmar aan Story weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inge Schrama dankbaar voor vele reacties

Wanneer Ingmar weer terugkomt bij GTST is nog niet bekend. Momenteel zit ze nog midden in haar herstelperiode. Hopelijk vindt Ingmar snel haar rust in haar nieuwe dorpse leven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!