Beeld © ANP

Jaimie Vaes verklapt waar zij en Lil' Kleine gaan trouwen

13 februari 2019 18:38

Wow we're going to Ibiza! Jaimie Vaes verklapt aan RTL Boulevard dat zij en haar verloofde Lil' Kleine elkaar het jawoord zullen geven op het zonnige eiland. Ibiza heeft sowieso een speciale betekenis voor het stel, omdat dit ook de plek was waar Lil' Kleine op zijn knieën ging.

"Het is wel even lekker om echt te genieten van het zwanger zijn"

RTL Boulevard's Bridget Maasland trok de stoute schoenen aan en vroeg Jaimie of het huwelijk op Ibiza plaatsvindt. De verloofde van Lil' kleine antwoordde volmondig met ja. De twee stappen dus onder de Spaanse zon in het huwelijksbootje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine ziet in verloofde Jaimie de liefde van zijn leven

Het liefje van de rapper is nu vijf maanden zwanger van haar eerste kindje, oftewel haar Lil' Lil' Kleine. Hun zoontje zal ergens in juli geboren worden. Gelukkig heeft ze niet veel last van zwangerschapskwaaltjes. "Niet echt vreetbuien, vergeetachtig wel. Heel vergeetachtig. Ik was heel misselijk, maar dat ben ik ook niet meer", vertelt de mommy to be. "Ik heb mijn energie lekker terug. Ik voel me goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes showt haar prachtige babybuik

Jaimie en Jorik, zoals de rapper eigenlijk heet, zijn momenteel superdruk. Ze lanceren een nieuwe kledinglijn en gaan ook nog eens verhuizen. Voordat de baby geboren wordt, gaan ze dan ook samen op vakantie. "Om even tot rust te komen. Het is wel even lekker om echt te genieten van het zwanger zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!