Beeld © Getty Images

'Justin en Hailey gaan reality show maken'

14 februari 2019 10:54

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn een reality-programma aan het ontwikkelen, meldt Radar Online. De serie zal vooral gaan over hun nieuwe leven samen en hoe ze alle ballen in de lucht houden in hun drukke celeb-leven.

"Justin en zijn vrouw Hailey zijn in de ontwikkelingsfase van hun eigen reality show over hun nieuwe leven samen"

Het jonge stel is pas in het huwelijksbootje gestapt en ze zijn op dit moment hun extravagante bruiloft nog aan het plannen. En met een beetje geluk kan de hele wereld daar straks van meegenieten. "Justin en zijn vrouw Hailey zijn in de ontwikkelingsfase van hun eigen reality show over hun nieuwe leven samen", vertelt een bron aan de site Radar Online. Ook de drukke agenda's van de twee zullen behandeld worden in het programma. 

Volgens de bron zou het heel erg gaan lijken op Newlyweds, een oud concept voor het MTV-programma met popidolen Jessica Simpson en Nick Lachey. Ook zij waren destijds net getrouwd en lieten zich gelijk door camera's volgen. Uiteindelijk zijn Jessica en Nick uit elkaar gegaan. Ondanks dit slechte voorteken zou Justin verheugd zijn om zijn fans een kijkje te geven in zijn leven met zijn nieuwe vrouw Hailey. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Justin Bieber in behandeling voor depressie'

Ondanks de positieve plannen werd onlangs gemeld dat Justin in therapie zit vanwege zijn depressie. De zanger zou meerdere malen een instorting hebben gehad en op Hailey leunen voor steun. Justin zou oververmoeid zijn en zich down voelen. Met de behandeling hoopt het stel dat hij er snel weer bovenop komt. 

Zowel de plannen voor een reality show als de behandeling van de depressie van de zanger zijn nog niet bevestigd door Justin en Hailey. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!