Beeld © ANP

Man uit 'zoenvideo' Gerard Joling reageert

14 februari 2019 19:31

Er is nogal wat ophef ontstaan rondom een filmpje waarin Gerard Joling een jongen vol op zijn mond zoent in Gerlos, Oostenrijk. Bij RTL Boulevard doet het 'slachtoffer' nu zijn verhaal.

"Ik wist me geen houding aan te geven, iedereen zat te lachen: het was toch Gerard Joling"

Het management van Gerard Joling laat weten dat het allemaal gezellig in een kroeg is gebeurd, en het slechts een geintje was. Verder is er helemaal niks aan de hand, zo zeggen zij. Toch ligt dit bij de jongen wel even anders. Bij RTL Boulevard doet hij nu een boekje open.

Zo vertelt hij dat hij enkel een foto wilde maken met de populaire zanger, maar in plaats van een kiekje kreeg hij een dikke smakkerd op zijn mond. "Ik wilde wat drinken bestellen en toen pakte hij me van achter vast in een houdgreep en toen wilde hij mij zoenen. Zoals je op het filmpje kon zien was ik daar niet heel blij mee", vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling zingt op hengst tijdens Jumping Amsterdam

"Ik hou er niet van als iemand mij ongepast zomaar op mijn mond pakt, en mij probeert te zoenen. Ik heb gewoon een vriendin en een kind thuis zitten en normaal werk. Nee daar hou ik niet van, en helemaal niet nu het zo uit de hand loopt”, waarmee hij doelt op alle media die op hem duikt.

Verder laat hij weten dat het management van Gerard al contact met hem gezocht heeft, via de kroeg waar het voorval gebeurde. Daar kreeg hij te horen dat de manager van Gerard hem wilde spreken. “Het kwam er op neer dat ze het heel vervelend vonden dat het zo op het nieuws kwam”, waarmee hij doelt op de video die een van zijn vrienden verspreid heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling dolblij door kiekje met koningin Máxima

De man weet nog niet of hij stappen gaat ondernemen: “Daar laat ik me nog niet over uit. Als het bij een vrouw was gebeurd, dan was het een heel ander verhaal geweest."

Voor de rest heeft hij geen contact meer gehad met Gerard: “Ik wist niet hoe ik er om mee moest gaan (..) Dat ik het leuk vond dat was namelijk niet zo. Maar ik wist me geen houding aan te geven, iedereen zat te lachen: het was toch Gerard Joling.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!