Beeld © YouTube-kanaal Netflix

Ja Rule wil poging twee voor Fyre Festival

15 februari 2019 15:13

Ja Rule geeft de hoop niet op. Nadat zijn gedroomde Fyre Festival letterlijk en figuurlijk in duigen viel, heeft de rapper een nieuw project in leven geblazen. En dat moet nog groter en beter worden.

"Het is het meest iconische festival dat nooit heeft plaatsgevonden"

De rapper vindt dat Fyre Festival een tweede kans verdient. Slechts een maand geleden kwam de onthullende documentaire over het geflopte festival op Netflix. De miljonair heeft nu plannen voor een goed uitgevoerde versie van het Fyre Festival. Om dit voor elkaar te krijgen heeft hij een nieuwe app gelanceerd, ICONN. Voor het "beste feestje dat nooit heeft plaatsgevonden" had de rapper samen met de inmiddels veroordeelde Billy McFarland ook al een Fyre-app laten ontwikkelen voor gebruikers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprichters Fyre Festival verliezen miljoenenzaak

Met de nieuwe app wil Ja Rule het mogelijk en vooral makkelijk maken om artiesten te boeken. Het wordt omschreven als "celebrity entertainment booking and concierge service", waardoor het voor iedereen een optie wordt om Cardi B, Shawn Mendes of Rita Ora op een feestje te krijgen. Ja Rule vindt het vooral jammer dat het Fyre-feestje nooit door is gegaan. "Het is het meest iconische festival dat nooit heeft plaatsgevonden. Ik heb plannen om een ICONNisch muziekfestival op te richten", zegt hij tegen paparazzi op het vliegveld. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!