Beeld © Instagram @mezdi

Busted! Mezdi verklapt de lengte van zijn 'wapen'

15 februari 2019 17:57

In het YouTube-programma Slikken of Fikken? van LINDA.meiden komt elke week een verleider langs om alle juice van de aflevering te bespreken. Maar tijdens de opnames doet ook presentator Mezdi een opvallende uitspraak...

"Is 'ie zo groot?!"

Oud-deelnemers Mezdi en Cherish vormen het gouden duo in de Temptation Special van LINDA.meiden. De twee vragen elke week een verleider het hemd van het lijf. In de eerste aflevering is het aan Demi om de vragen keurig te beantwoorden, óf ze te verbranden in het beruchte kampvuur.

Tijdens het vragenvuur heeft bad boy Mezdi nogal wat babbels. Maar, zoals het spreekwoord luidt: "praatjes vullen geen gaatje", aldus Cherish. "Nee, maar 21 centimeter wel", reageert Mezdi direct. Say what?! Ook Cherish heeft daar niet van terug. "Is 'ie zo groot?!", roep ze verbaasd. Het fragment van Mezdi vind je op 3:32!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Gaby Blaaser verleid door Temptation-Jaimy?

Temptation Island is elke donderdag om 20:30 te zien bij RTL 5. Nog meer juice? In onze app en op Videoland verschijnt elke week een gloednieuwe aflevering van Temptation Gossip waarin Olcay elke week een verleider het hemd van het lijf vraagt. Ze trapt af met verleider Jaimy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!