Beeld © ANP

Here we go again: Musical Mamma Mia! verlengd

15 februari 2019 20:03

De nieuwe Nederlandse versie van de hitmusical Mamma Mia! heeft inmiddels 250.000 bezoekers getrokken. Dat heeft producent Stage Entertainment vrijdag bekendgemaakt. De productie wordt daarom verlengd tot en met juli 2019.

Mamma Mia! is een musical met nummers van de wereldberoemde Zweedse band Abba. De voorstelling vertelt over een alleenstaande moeder Donna die met haar dochter Sophie op een Grieks eiland woont. Als Sophie besluit te trouwen, nodigt zij de drie oude scharrels van haar moeder uit die mogelijk haar vader kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hier werd Mamma Mia! Here We Go Again gefilmd

De hoofdrollen in de nieuwe versie worden gespeeld door Antje Monteiro, Jolijn Henneman, Soy Kroon, Dieter Troubleyn, Zjon Smaal en Emiel de Jong. De musical trekt de afgelopen twee decennia over de hele wereld volle zalen en er is ook een filmversie gemaakt met onder meer Meryl Streep in de hoofdrol. Een vervolg op die film, getiteld Mamma Mia! Here We Go Again, verscheen vorig jaar.

In Nederland was Mamma Mia! al twee maal eerder te zien; in 2003 met Simone Kleinsma in de hoofdrol en in 2009 met Lone van Roosendaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!