Beeld © RTL / Temptation Talk

Timtation: 'Dit jaar had ik echt wel de boel op stelten gezet'

15 februari 2019 21:14

Olcay Gulsen gaat voor Temptation Talk langs bij Tim Wauters om te kijken hoe het met hem gaat. Eenmaal tegenover de verleidelijke brunette biecht hij op graag nog eens mee te willen doen aan de relatietest, alleen dit keer als verleider. En hij heeft zelfs al een openingszin bedacht!

"Ik ben Tim en ik wip hem erin"

Het is geen geheim dat Tim dolgraag nog een keer had meegedaan aan het spraakmakende programma. Het tv-avontuur is de Vlaming zo goed bevallen dat hij wel te porren was voor een nieuw seizoen. Hij heeft alleen één voorwaarde: wel als single. "Ik wilde het een keer meemaken van de andere kant. Aan de kant van de verleiders”, vertelt hij openhartig aan Olcay. "Dit jaar had ik echt wel de boel op stelten gezet." 

Helaas waren alle vliegtickets naar Thailand al vergeven en bleef Tim, beter bekend als Timtation, eenzaam en alleen achter. "Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten", vertelde hij eerder al aan RTL Boulevard. Een groot gemis volgens Olcay.

Daarbij komt dat Tim zelfs al zijn openingszin had bedacht, tot groot genoege van Temptation-fan Olcay. Speciaal voor haar doet hij hem daarom een keertje op camera: "Ik ben Tim en ik wip hem erin.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleider Jaimy deelde met meer dan 100 dames het bed

Vorig seizoen deed Tim nog mee als koppel aan het beruchte programma. Samen met 'zijn' Deborah was hij zonder twijfel het meest opvallende koppel van Temptation Island ooit. De twee hadden trouwplannen, maar dat liep even anders... De Belg viel namelijk als een blok voor verleidster Cherish, waardoor hij zijn Deborah voor altijd kwijtraakte. 

Toch neemt hij Cherish niets kwalijk. "Zij doet mee als verleidster. Haar taak is om een relatie te testen en te zien dat ze die kapot krijgt. Dus dat heeft ze goed gedaan", vertelt hij eerlijk. En dat is maar goed ook, want de blondine staat nog voor de rest van zijn leven op zijn arm getatoeëerd. Ai...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Is Gaby Blaaser verleid door Temptation-Jaimy?

Krijg jij geen genoeg van Temptation Island? In onze app en op Videoland verschijnt elke week een gloednieuwe aflevering van Temptation Gossip waarin Olcay elke week een verleider het hemd van het lijf vraagt. Ze trapt af met verleider Jaimy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!