Beeld © Instagram @moniquenoell

André en Monique stralen van verliefdheid

28 februari 2020 16:08

De relatie van André Hazes (26) en zijn Monique Westenberg (43) heeft de afgelopen jaren de nodige ups en down gehad. Na een korte pauze is het prachtkoppel sterker dan ooit, en dat bewijzen ook deze liefdevolle foto's.

De tortelduifjes leren elkaar een aantal jaar geleden kennen via Facebook. André weet niet wat hij meemaakt als hij via een gezamenlijke vriendin op het profiel van Monique stuit. Hoewel de volkszanger op slag verliefd is, heeft de zestien jaar oudere Monique even haar twijfels. Toch besluit ze Dré een kans te geven, met alle gevolgen van dien...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Schattig! Kleine André Hazes is vandaag iedereens Valentijn

Hoewel de twee elkaar tóch niet kunnen missen, moesten ze in het begin van hun relatie niet veel van elkaar weten. "Ik kende hem alleen als dat dikke jongetje met die lok. Totdat we contact kregen via Messenger", deed Monique eerder een boekje open in Grazia.

Na een paar keer heen en weer gechat te hebben, gaat het stel toch een hapje eten. "Ik dacht echt: dit kan niet, wat wil hij nou? Uiteindelijk ging ik overstag en zijn we uit eten gegaan. Dat was supergezellig en tijdens het eten dacht ik: shit, ik voel vlinders. Dat kan niet, dat mag niet."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

André Hazes verward met internationale acteur

In oktober van 2016 maakt de komst van de kleine André Junior het gezinnetje compleet. Maar het stel wil dolgraag nog een broertje of zusje voor hun deugniet. "De kinderwens is er nog steeds", spraken André en Monique zich afgelopen in oktober 2018 uit in weekbad Story. “Van onze vorige ICSI-poging liggen er nog drie bevroren embryo’s in de vriezer."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voorlopig geen nieuw seizoen realitysoap André Hazes

Ondanks alle liefde besluiten de ouders van André Junior in november een punt te zetten achter hun relatie. Nog geen dag later blijkt dat André zijn Monique verlaten heeft voor niemand minder dan Bridget Maasland. Maar die liefde is niet sterk genoeg en na een kortstondige relatie verlangt hij weer naar de armen van zijn ex. De zanger maakt de verzoening donderdag bekend op Instagram. "Ik ben voor altijd de jouwe", schrijft André erbij. De Engelstalige tekst komt uit een liedje van de band Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

Voor de breuk gingen er al geruchten over een eventueel huwelijk. Zal 2020 het jaar worden dat Monique eindelijk mevrouw Hazes gaat heten? De tijd zal het leren... Voorlopig zal de mediastorm nog even niet gaan liggen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!