Beeld © Instagram @gaby.blaaser

It's official: Gaby Blaaser datet Temptation-verleider

18 februari 2019 13:29

Gaby Blaaser heeft eindelijk duidelijkheid gegeven over haar liefdesleven. Het is over en uit met dj Quintino, maar ze geeft inmiddels wel toe het heel leuk te hebben met verleider Jaimy van Temptation Island.

"Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst"

Gaby laat Aan RTL Boulevard weten dat ze vier jaar samen was met de dj, maar dat er nu aan die mooie tijd een einde is gekomen."We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de oud-soapie. 

Het management van de dj zegt het volgende: "In december hebben Gaby en Quinten in goed overleg samen besloten om een time-out in hun relatie te nemen vanwege de drukke schema's van hun carrières. Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan." De dj wenst zijn ex het allerbeste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is Gaby Blaaser verleid door Temptation-Jaimy?

Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen en dus gloort er alweer hoop aan de horizon voor Gaby. Ze bevestigt nu aan RTL Boulevard dat ze het wel heel leuk heeft met Temptation-Jaimy. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me." Van harte! 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!