Beeld © LINDA. magazine

Kaj en Ilse zijn dikke vrienden in nieuw Linda-nummer

18 februari 2019 18:09

Kaj Gorgels en Ilse Warringa houden allebei wel van een grapje. Kaj is bekend om zijn typetjes en Ilse om haar juf Ank in de Luizenmoeder. Beiden wonnen vorig jaar een Televizierring. Ze hebben genoeg met elkaar gemeen dus.

"Toen mijn vader op mijn zeventiende overleed, was ik even overal klaar mee en moest ik er een tijdje tussenuit"

In het nieuwe nummer van LINDA. gaat Ilse in gesprek met Kaj. Humor staat centraal in het leven van beiden. Zo komt Kaj binnenkort met de theatervoorstelling Effe Relativeren en is Ilse te zien met Single Camping. In het gesprek komen ze erachter dat ze eigenlijk wel veel op elkaar lijken. Zowel Kaj als Ilse hebben onverwachts succes gekregen, maar dat is niet hun voornaamste zorg. "Ik schaam me voor alles", aldus Ilse. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers krijgen geen genoeg van De Luizenmoeder

Volgens de actrice ligt dat schuldgevoel aan haar opvoeding. "Aan de ene kant kan ik anarchistisch en rebels zijn, maar tegelijkertijd schaam ik me voor van alles en nog wat, heb snel het idee dat ik iets goed moet maken en kan me werkelijk overal schuldig over voelen", vertelt ze. Haar man is er dan om haar van dat gevoel af te praten.

Iets waar de actrice en tekstschrijver zich niet schuldig over voelt, is haar werk. "Ik was altijd bezig met toneelspelen, verhalen verzinnen, muziek maken." Dit alles komt samen in haar succesvolle serie De Luizenmoeder. "Al vraag ik me, met dit grote publiek, ook weleens af of we wel om dezelfde dingen lachen. Ik ben vaak verbaasd als mensen zeggen dat de serie zo ‘herkenbaar’ is." 

Kaj geeft ook een kijkje in zijn persoonlijke leven. "Toen mijn vader op mijn zeventiende overleed, was ik even overal klaar mee en moest ik er een tijdje tussenuit", vertelt hij. Vervolgens ging hij op vakantie naar Thailand, waar hij een blog voor bijhield. "Ik vond het leuk om te doen en die verhalen werden erg gewaardeerd." Zijn vader was wel trots op hem geweest, vertelde Kaj's oom hem. Maar het heeft ook een negatief effect op hem gehad, vertelt hij. "Mijn drang om alles te relativeren zal daar ongetwijfeld mee te maken hebben. Zijn vroege dood is een realitycheck. We wonen niet in een groot, groen Tinky Winky-veld, met allemaal Teletubbies om ons heen. Het leven is hard." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Juf Ank flikt het weer in De Luizenmoeder seizoen 2

Kaj's liefdesleven komt ook aan bod. "Ik heb een relatie van vijf jaar gehad en toen daar een einde aan kwam, besloot ik eerst helemaal de vrijgezellenwereld in te duiken." Inmiddels is dat anders, de presentator heeft inmiddels een relatie met Jessie Jazz Vuijk. "Maar dat is nog zo pril dat ik daar eigenlijk niets over kan zeggen." 

De nieuwe LINDA. is vanaf woensdag verkrijgbaar in de winkel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!