Beeld © Instagram @enzoknol

Enzo Knol deelt onsmakelijk filmpje met hond

19 februari 2019 13:02

Enzo Knol heeft een filmpje gedeeld waarin hij een boterham eet en een hond een hapje geeft. Vervolgens neemt de vlogger zelf weer een hap van de afgelebberde boterham. Het tafereel roept nogal wat reacties op.

"Altijd delen met je vrienden"

"Lekker aan het genieten van een broodje. Ongelooflijk, wil je ook even een hapje?", vraagt hij aan de hond. "Neem even een hapje. Goed zo, lekker he?" Vervolgens geniet Enzo's kompaan mee van de lekkernij. "Altijd delen met je vrienden", meldt de vlogger. Enzo en de hond lossen elkaar af in de hapjes. Facebook-kanaal Axed vindt het niet zo hygiënisch en plaatst het filmpje online. Eet smakelijk, schrijven ze erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTuber Enzo Knol slachtoffer van inbraak

"Dit vind ik zo vies", "dit kan echt niet hoor", "gadverdamme" en "bah bah goorlap" zijn slechts een greep uit de reacties van kijkers. Dit laat duidelijk zien hoe vies mensen het vinden dat hij en de hond van Enzo's vriend Bas van hetzelfde voedsel eten. Zo zou het niet hygiënisch zijn, omdat de hond zichzelf ook schoonlikt en dat deze bacteriën dus ook in de mond terechtkomen. Dat maakt Enzo blijkbaar niet heel veel uit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!