Beeld © YouTube @Giels

Wauw! Giel Beelen heeft een sixpack

19 februari 2019 17:05

Giel kan zijn geluk niet op. Na 50 dagen zwoegen en zweten is het einde van Giels Road to Sixpack eindelijk daar. Niet alleen heeft hij zijn welverdiende sixpack weten te kweken, ook kan hij eindelijk weer eten wat hij wil.

"Het is gelukt! Na maanden trainen en op m'n voeding letten heb ik bereikt wat ik wilde: Ik heb een sixpack!"

50 dagen lang hebben we Giel Beelen kunnen volgen op YouTube in zijn Road to Sixpack. De radioman heeft veel moeten sporten en uiteraard op zijn eten moeten letten, en dat allemaal om die felbegeerde sixpack te kweken. "Het is gelukt! Na maanden trainen en op m'n voeding letten heb ik bereikt wat ik wilde: ik heb een sixpack!" Met behulp van meerdere bekende sporters heeft hij het er goed vanaf gebracht. Dit is te zien in zijn meest recente video op YouTube. Giel heeft zijn hele reis naar het wasbordje samengevat en het eindresultaat vastgelegd in de vorm van een documentaire. Kijk hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen heeft over 50 dagen een sixpack

Wat een prestatie! Giel is blij dat hij weer kan eten wat hij wil. "Oh man oh man ik kan het niet uitleggen. Dat moment dat je dat tankstation in loopt en dat je om je heen kijkt en denkt ik kan alles nemen wat ik wil!", zegt de radioman wanneer hij voor de Albert Heijn staat. Giel sluit de video af met het eten van zijn eerste pannenkoek. Aangezien het een tijd geleden is dat hij zoiets gegeten heeft, geniet hij er volop van. "Nou ik ben blij dat ik dit heb vastgelegd, want dit was de lekkerste pannenkoek ooit." 

De vraag of de radioman nog doorgaat met de sportieve levensstijl blijft onbeantwoord: "Ga ik door? Wat ga ik doen? I don't know man. Ik ga nog een pannenkoek maken." Het is dus nog maar de vraag of de sixpack zal blijven...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!