Beeld © Getty Images

Alec Baldwin in de clinch met zoon Trump

20 februari 2019 05:17

Dat Alec Baldwin dit weekend terugkeerde in zijn rol als president Trump in Saturday Night Live, is niet aan de familie Trump voorbijgegaan. Zondag reageerde de president zelf al behoorlijk pissig op de uitzending, dinsdag bekvechtte zijn zoon Donald jr. verder met de acteur.

“Bespaar iedereen je bullshit”

De 41-jarige reageerde op een tweet van Baldwin, die zegt zich bedreigd te voelen door de boze woorden van de president. "De man die mensen in hun gezicht slaat om een parkeerplek, de paparazzi agressief aanvalt en zijn eigen dochter vernederde in een telefoongesprek maakt zich nu zorgen over een tweet waarin hij niet eens genoemd wordt? Bespaar iedereen je bullshit Alec", liet de presidentszoon weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin veroordeeld voor mishandeling

Het duurde niet lang voordat de 60-jarige acteur reageerde. "Weet je junior, ik snap dat je gestrest bent, met die vrees om een mogelijke afzetting en celstraf voor je aandeel in de grootste criminele organisatie die ooit vanuit het Witte Huis heeft geopereerd. Maar maak je geen zorgen. Zet NBC aan als je in de bak zit. Je vader en zijn malle fratsen zijn nooit ver weg."

Alhoewel Donald junior daarna niet meer inging op de tweets van Alec, ging de acteur nog even door met zijn tirade. Daarin schreef hij onder meer: "Ik hoop dat je probeert een olifant te schieten, mist en hij je vertrapt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec Baldwin opgepakt na vechtpartij

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!