Beeld © RTL Late Night

'Ex-minnares Alexander Pechtold bevallen'

20 februari 2019 08:26

Anne Lok, de vrouw waarmee D66-coryfee Alexander Pechtold vier jaar lang een affaire had, is bevallen van een zoontje. Zo meldt weekblad Story.

Het jongetje heeft de naam Jippe gekregen weet het blad. Ruim vier jaar lang wist de D66-voorman zijn relatie met de Drentse Anne Lok geheim te houden. Maar afgelopen april hing de kersverse moeder alsnog alle vuile was buiten. “Alexander heeft me in een dusdanige onplezierige situatie gebracht dat ik geestelijk helemaal stuk zit”, vertelde ze destijds aan Story. 

Na de break-up bleek dat Anne zwanger was van een tweeling, en Alexander eist dan ook dat ze een abortus ondergaat. Eerder dit jaar liet Anne weten dat te weigeren, maar uiteindelijk ging ze toch overstag om eventueel nog hun relatie te redden. Tevergeefs, want kort daarna verbrak hij de relatie.

Als ze opnieuw zwanger raakt besluit ze voor zichzelf te kiezen en het kindje te houden, waarvan ze nu bevallen is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Ex-minnares Alexander Pechtold tóch zwanger'

Tijdens een landelijke D66-bijeenkomst in 2014 vallen de twee als een blok voor elkaar. Alexander Pechtold is dan nog getrouwd, maar kan de charmante dame niet uit zijn hoofd zetten. Ook Anne blijft dromen van haar politieke prins op het witte paard. Ze zet voor hem zelfs een punt achter haar relatie met Fred, met wie ze drie kinderen heeft. Anne noemt het de moeilijkste beslissing van haar leven, maar Alexander is de man met wie ze oud wil worden. “Daarvan was ik op dat moment overtuigd.” 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!