Beeld © Instagram @choupettesdiary

Poes Karl Lagerfeld mist haar 'papa' vreselijk

20 februari 2019 11:52

Choupette, de wereldberoemde kat van Karl Lagerfeld, is erg verdrietig nu haar baasje is overleden. "Choupette probeert op haar manier om te gaan met het verlies, maar op zo'n jonge leeftijd (en als kat) is dat moeilijk", zegt Ashley Tschudin, die verantwoordelijk is voor de blog en social media-accounts van de witte raskat tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Karl Lagerfeld is en zal altijd haar 'papa' blijven."

"Ik ben hem eeuwig dankbaar voor het leven en de liefde die hij me gaf"

Wel heeft Choupette, die acht jaar de trouwe metgezel van de couturier was, veel aan de steun van haar fans. "Ze zet haar beste pootje voorwaarts en hoopt dat haar trouwe fans haar lieve berichten blijven sturen om zo de pijn wat draaglijker te maken." Op haar blog schrijft de kat een gebroken hart te hebben na het verlies van haar 'papa', die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. "Ik ben hem eeuwig dankbaar voor het leven en de liefde die hij me gaf nadat hij me adopteerde. Ik zal de momenten die we deelden tijdens het reizen, ontdekken en creëren nooit vergeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Karl Lagerfeld op 85-jarige leeftijd overleden

Choupette, die 184.000 volgers op Instagram heeft, werd door Lagerfeld gedoopt tot de beroemdste en mooiste kat van de wereld. De mode-ontwerper stak zijn liefde voor zijn 'muze' niet onder stoelen of banken en haar beeltenis verscheen geregeld op zijn ontwerpen. Daarnaast ontbrak het de poes niet aan luxe. Zo had ze haar eigen butlers, een chauffeur en een bodyguard. Ook zei Lagerfeld ooit graag met haar te willen trouwen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!