Beeld © ANP

Droomvilla Doutzen Kroes nog lang niet bewoonbaar

20 februari 2019 12:00

Supermodel Doutzen Kroes is druk bezig met haar transformatie naar Gooische vrouw. Dat heeft alles te maken met haar nieuwe villa in Huizen. Alleen gaat de verbouwing van het gigantische stulpje niet voorspoedig dankzij een groep vleermuizen.

Het supermodel en haar man Sunnery hebben zes maanden geleden besloten van Amsterdam te verkassen naar Huizen. Ze hebben hun droomvilla inmiddels allang gevonden, maar wilden deze wel omtoveren tot hun eigen paleisje. Hiervoor hebben ze behoorlijk diep in de buidel getast/ De villa kostte al ruim 1,6 miljoen euro, maar het glamourkoppel steekt er nog een miljoen extra in. Helaas gaat het feestje voorlopig niet door, want er zit een groep vervelende vleermuizen in het pand. Dat meldt weekblad Party. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Doutzen Kroes lijkt sprekend op zijn moeder

De vleermuizen zijn een beschermde diersoort en mogen daarom niet verjaagd worden. Zolang de beestjes er zijn, kan de bouw dus niet van start gaan. Doutzen en Sunnery's droom om hun zoontje Phyllon en dochtertje Myllena Mae een zorgeloze jeugd in het Gooi te geven, wordt dus even op een laag pitje gezet. Het supermodel is zelf opgegroeid in de Friese natuur en wil haar kinderen ook een kindertijd vol natuur geven. Dat laat dus nog even op zich wachten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!