Beeld © ANP

Robèrt van Beckhoven aangebrand over berichten in de media

20 februari 2019 14:45

Robèrt van Beckhoven heeft geen goed woord over voor media die onjuiste informatie over hem en zijn familie hebben verspreid. De meesterbakker heeft vijf kinderen; twee met zijn huidige vrouw en drie met zijn ex. Robèrt kreeg berichten voor zijn kiezen waarin stond dat hij geen contact meer zou hebben met zijn oudste drie en dat hij zelfs zijn kleinkind nooit zou hebben vastgehouden. Nu legt hij uit dat daar niks van klopt.

"Maar nu móét ik wel, om dit alles recht te zetten"

Robèrt van Beckhoven vertelt in Story dat hij het verschrikkelijk vindt wat hij allemaal voorbij ziet komen. "Mijn ex-vrouw Patty is er zo van overstuur dat ze echt bang is, en mijn drie oudste kinderen vinden het vreselijk dat er op deze manier over hen wordt gesproken." De meesterbakker wordt verweten dat hij zijn voormalige gezin geheimhoudt, maar hier blijkt niets van te kloppen. De drie oudste kinderen van het Heel Holland Bakt-jurylid hebben volgens hem gewoon niet de behoefte om in de publiciteit te verschijnen en daarom heeft hij het nooit over hen. "Maar nu móét ik wel, om dit alles recht te zetten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thuisbakkers opgelet: Heel Holland Bakt zoekt weer kandidaten

De patissier legt uit dat er vaak aan hem en zijn huidige vrouw Pirjo wordt gevraagd hoeveel kinderen zij samen hebben, dan antwoordt hij altijd twee. "Als aan mij alleen gevraagd zou worden hoeveel kinderen ik heb, zeg ik vijf. Maar dat wordt vrijwel nooit gevraagd." Volgens Robèrt is er helemaal geen sprake van een familievete. "Met al mijn kinderen heb ik een goede band. En ik ben ontzettend trots op ze." Na Wie is de Mol? hoeft hij zich dus niet op te geven voor Het Familiediner.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!