Beeld © ANP

Wendy van Dijk reageert op felle kritiek

20 februari 2019 16:56

De 48-jarige Wendy van Dijk ligt de afgelopen tijd flink onder vuur. Zo'n anderhalve week geleden werd haar zoon Sem zestien jaar oud. Hij kreeg van zijn ouders Wendy en Xander een dure brommobiel waar je als zestienjarige de weg mee op mag. Tot groot ongenoegen van velen, die vonden dat de beelden niet online hoefden te komen en dachten dat het hele spektakel gesponsord was.

"Het gegeven dat mensen een vooroordeel hebben is zo vermoeiend"

Onze reporter Aran loopt Wendy van Dijk tegen het lijf op de Huishoudbeurs, waar Wendy aangedaan reageert op alle ophef: "Ik heb niet eens zin om daar iets over te moeten zeggen of me te moeten verdedigen. Het gegeven dat mensen een vooroordeel hebben is zo vermoeiend. Het is oké en het is onderdeel van de business waar we in zitten, maar dat is niet altijd even makkelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige zoon Wendy van Dijk flink in de watten gelegd

Wendy houdt rekening met kritiek. Daarover zegt de blondine: "Ik zit lang genoeg in het vak om te weten dat je het maar gewoon moet accepteren. Dat is oké." Gelukkig krijgt Wendy ook heel veel positieve reacties: "De reacties van 'de gewone mens', allemaal lief en positief en zo dankbaar. Voor deze mensen maak ik televisie, niet voor de media. Ik ondervind daar veel steun aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijksproblemen Wendy van Dijk en Erland Galjaard

Wendy van Dijk openhartig over kritiek

05:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!