Beeld © ANP

Jennifer Ewbank zat met handen in het haar vanwege huilbaby

21 februari 2019 11:49

Jennifer Ewbank werd in 2014 de troste mama van dochtertje Emily. Toch zat er een donker randje aan het kersverse babygeluk, het meisje sliep heel erg slecht. De zangeres zat met haar handen in het haar. Er zat maar één ding op: het inhuren van een paragnost.

"We moesten er de eerste acht maanden zo'n twaalf keer per nacht uit"

Het dochtertje van Jennifer en haar man Robin de Munk was een vrolijke baby, maar 's nachts keerde het tij. "Ze was tijdens de nachten een enorme huilbaby, echt een drama." Het was een aanslag op de nachtrust van de zangeres en haar man. "We moesten er de eerste acht maanden zo'n twaalf keer per nacht uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Ewbank bevallen van zoon

Nadat er alles aan was gedaan om 's nachts rust te creëren in huize Munk-Ewbank, zat er volgens haar maar één ding op. Ze huurde een paragnost in. "Baat het niet dan schaadt het evenmin, dacht ik."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje op komst voor Jennifer Ewbank

Ze stapte naar Peter van der Hurk, een paragnost bekend van Het Zesde Zintuig. "Die zei vrijwel meteen dat Emily twee gidsen bij zich had in haar kamer." Dit zou de reden zijn die Emily uit haar slaap hield. De wanhopige moeder kreeg een bijzondere opdracht van de paragnost. "Ik moest met een witte kaars in haar kamer gaan zitten en met respect vragen of de gidsen achter Emily wilden gaan staan in plaats van voor haar bedje te blijven." Niet iets wat je iedere dag doet natuurlijk, maar Jennifer deed het. "Het voelde heel raar om dat te doen, maar sinds die nacht heeft Emily goed geslapen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André en Monique druk in de weer met babynamen

Na een heus avontuur was het tijdperk van slapeloze nachten eindelijk voorbij. Jennifer kon weer ontspannen en Emily's angsten waren verdwenen. Waar een witte kaars dus wel niet goed voor kan zijn!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!