Beeld © Instagram @daveroelvink/@nicolettekluijver_

Sterren delen jaloersmakende kiekjes van hun wintersport

23 februari 2019 10:11

Het seizoen van sneeuw en kou loopt bijna ten einde. Aangezien die sneeuw in Nederland weinig te vinden was, besloten deze BN'ers het verderop te zoeken. En dat leverde een paar hele leuke wintersportfoto's op!

De eerste skiles van Nicolette van Dam is sinds afgelopen week een feit. De presentatrice is lekker op wintersport in Lermoos in Oostenrijk met haar gezinnetje. Helaas is de skileraar niet zo knap. Zoals beschreven onder de foto: "Het was wel duidelijk dat mijn man de skileraar had uitgekozen".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sneeuwpret! BN'ers genieten van het witte wonderland

Ook Dave Roelvink staat op de lange latten. Een prachtige lachende foto. Hij lijkt (nog) niet gevallen te zijn!

View this post on Instagram

Ff lekker zo ⛷⛷

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Wolter Kroes geniet met het hele gezin in Westendorp Oostenrijk. Zou dat huisje op de foto van hun zijn? Hopelijk kunnen ze er nog in ondanks het grote pak sneeuw dat voor de voordeur ligt...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noorse en Zweedse royals samen op wintersport

Iemand die wat minder pret beleeft deze winter was onze Gerard Joling. Zijn auto was helemaal ingesneeuwd. "Heb ik weer", schrijft hij onder de foto. Gelukkig kan hij er zoals altijd om lachen.

Een andere ongeluksvogel is Nicolette Kluijver. Zij dacht tijdens haar wintersport in Nassfeld dat snowboarden een koud kunstje zou zijn. Ze wilde met een sprong indruk maken op de kids. Helaas eindigde dit in een hap sneeuw...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver apetrots op zoontje Jesse

Jan Smit geniet van de après-ski uurtjes. Na al dat wintersporten is een biertje natuurlijk welverdiend voor de zanger. Proost, Jan!

View this post on Instagram

Ik ben halverwege... 😂 #AprèsSki

A post shared by JAN SMIT (@jansmit) on

Tot slot geniet ook Renate Gerschtanowitz van de sneeuw tussen de hoge bergen. Met haar hippe heuptasje staat ze helemaal in stijl op haar ski's.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!