Beeld © Getty Images

Teen Mom-Catelynn welkomt haar derde kindje met Tyler

21 februari 2019 21:59

Catelynn en Tyler uit Teen Mom hebben voor de derde keer samen een kindje gekregen. Op Instagram kondigde Tyler het nieuws aan.

"Een regenboog na de storm"

De voormalige tienermoeder heeft haar moeilijkheden met de zwangerschap gedeeld op social media, maar het is nu eindelijk zover: Catelynn en Tyler zijn weer ouders geworden, laten ze weten op Instagram. Het is de derde keer dat het stel een kindje op de wereld zet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom- ster Cole emotioneel om operatie zoontje

Volgens bronnen bij US Magazine is er ook al een naam bedacht voor de nieuwe spruit: Vaeda Luma. Het is nog niet officieel bekendgemaakt door Catelynn, maar volgens het blad zou Tyler zelf dit nieuws met hen hebben gedeeld. Het nieuwe kindje zal het een gezin van vier maken, samen met zusje Nova. Het eerste kindje van het stel, Carly, hebben ze afgestaan voor adoptie.

Catelynn heeft ook nog eens een miskraam gehad in 2017. De zwangerschap erna zou als "een regenboog na de storm" zijn voor het stel, laten ze weten aan het tijdschrift. Daarnaast hebben Catelynn en Tyler wat huwelijksproblemen, maar voor de geboorte werd dit even aan de kant gezet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!