Beeld © Instagram @daniquehogguer

Temptation-verleidster Danique zet haar zinnen op Love Island

23 februari 2019 11:33

Van een meisje met een veilig anoniem leven tot een ware influencer in de schijnwerpers. Danique Hogguer, bekend als verleidster van Temptation Island VIPS, heeft veel over zich heen gekregen na haar avontuur in het programma. In een interview met RTL Boulevard vertelt ze er alles over.

"Ik vond Temptation in eerste instantie niet een programma wat bij mij past"

Danique wist niet waar ze aan begon toen haar avontuur als verleidster op Temptation Island VIPS van start ging. "Ik vond het heel moeilijk dat iedereen echt een mening over je heeft en de media schrijft ineens allemaal dingen over je. Iedereen wil opeens wat van je en dat is wel iets waar ik heel erg aan moest wennen." Ze wist dan ook niet zeker of het programma iets voor haar zou zijn. "Ik vond Temptation in eerste instantie niet een programma wat bij mij past. Ik hou me namelijk altijd wat liever op de achtergrond."

Ze is in vorige seizoenen een aantal keer gevraagd voor het Temptation Island, maar verkocht telkens nee. Maar toen bedacht ze zich. "Ik was toe aan een uitdaging, dus op een gegeven moment had ik zoiets van weet je wat? Ik ga het gewoon doen." Het programma bracht drastisch verandering in Danique's anonieme leventje. De verleidster heeft namelijk flink op de voorgrond gestaan vanwege alle drama met Donny Roelvink, de BN'er meedeed aan het programma met zijn vriendin Amijé en voor de charmes van de roodharige verleidster viel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleidster Danique goudeerlijk over relatie met Donny

Na de opnames van Temptation Island VIPS heeft Donny heel wat uitspraken over Danique de wereld in gebracht. De verleidster was hier niet van gediend. "Donny was niet helemaal eerlijk in zijn latere interviews. Daar heeft hij me best pijn mee gedaan, want ik vind eerlijkheid heel belangrijk. Zelf ben ik ook altijd eerlijk geweest tegen hem en in het programma." Ze spreekt het Roelvinkje dan ook niet meer. "Wat Donny heeft gedaan is natuurlijk nooit leuk voor Amijé geweest en dat is een super lieve meid. Ik had hem dan ook gelijk geblokkeerd nadat ik wist dat hij met Amijé ging. Ik dacht: nee, dit gaan we niet doen." De verleidster heeft er vrede mee dat ze geen contact meer heeft met Donny. Wel heeft ze nog regelmatig contact met collega-verleiders Dorien, Fabiola en Jay.

Toch heeft Danique geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. "Uiteindelijk ben ik er goed uitgekomen en ben ik altijd eerlijk geweest. Ik heb er meer positieve ervaringen aan overgehouden dan negatieve. Ik ben blij dat ik heb meegedaan." Ondanks alle ophef met betrekking tot haar avontuur als verleidster, heeft ze veel kansen kunnen pakken. Ze bouwt namelijk een mooie carrière op in de wereld van marketing, e-commerce en beauty. Ze zit momenteel midden in een verbouwing van haar eigen beautysalon Tara's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Danique deelt al haar haargeheimen

Danique heeft twee gouden tips voor de huidige verleiders. "Blijf gewoon jezelf. Het is misschien heel cliché om te zeggen, maar met alle camera's en zo gaan mensen zich opeens zo anders gedragen en dat is helemaal nergens voor nodig. Als je gewoon jezelf bent, dan vinden de koppels jou ook veel leuker. Laat je daarnaast niet gek maken door dingen om je heen. Je wordt zó afgezonderd en zonder telefoon of iets. Dus blijf goed bij jezelf en denk goed na over wat je zegt." Zo spreekt ze uit ervaring.

In liefdesland gebeurt er weinig voor de realityster. Ze geniet van haar leven met vriendinnen en stelt haar drukke carrière voorop. Temptation Island zou ze niet over willen doen. "De tweede keer zal nooit zo worden als de eerste keer. Nu heb ik er over het algemeen leuke herinneringen aan en het is zonde als je hoopt op nog zo'n leuke ervaring en dat misschien tegenvalt." Wél is de roodharige enthousiast over een eventuele deelname aan het nieuwe programma Love Island. "Ik zou daar super graag aan mee willen doen!" Wellicht zien we haar daar een volgend seizoen terug...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Mezdi is zijn hart verloren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!