Beeld © Instagram @xellycvk

Hoogzwangere Xelly ziet eruit om door een ringetje te halen

24 februari 2019 13:04

Geen nuffige zwangerschapsoutfits voor Xelly Cabau van Kasbergen. Het 30-jarige zusje van Yolanthe schittert nog altijd in kekke panterprintjes, zwierige jurkjes en gezellige stofjes.

“Ik voel me gewoon heel goed”, vertelt de visagiste opgewekt in haar nieuwste video. Natuurlijk heeft ook Xel van tijd tot tijd nog weleens last van misselijkheid, maar al met al zit ze lekker in haar vel. Maar ondanks dat ze op een roze wolk leeft, merkt ze dat het wel steeds lastiger wordt om haar groeiende babybuikje aan te kleden. Inmiddels zit de brunette alweer in haar laatste trimester, maar ze ziet er nog altijd fashionable uit. Op Instagram pronkt de hoogzwangere dame dan ook regelmatig in de mooiste outfits.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Xelly Cabau van Kasbergen onthult geslacht baby

Samen met haar verloofde, Beer Muller, verwacht Xelly haar eerste kindje. Tijdens een grote genderreveal maakte ze eerder al bekend welke kleur ze de babykamer gaan verven: blauw. Xelly is namelijk in verwachting van een jongetje!

Het is nog even puffen geblazen voor de YouTube-ster, aanstaande april hoopt ze haar kindje in de armen te kunnen sluiten.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

ZIEN: Xelly Cabau pronkt met groeiende babybuik

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!