Beeld © Instagram @caveman010

Patrick uit Het Rotterdam Project viert het leven

24 februari 2019 15:57

In het indrukwekkende programma Het Rotterdam Project konden we zien hoe de dakloze Patrick naar Zuid-Afrika vertrok om voor eens en altijd af te rekenen met zijn drugsverslaving. Inmiddels is hij alweer meer dan een maand terug in Nederland, en gaat het beter dan ooit.

Patrick leefde jaren op straat nadat hij verslaafd raakte na de dood van zijn vrouw. In het inspirerende programma zagen kijkers hoe de dakloze Patrick beetje bij beetje zijn leven weer oppakt, mede dankzij zijn liefde voor fotografie. 

Er was alleen één ding waarbij Beau niet kon helpen: clean worden. Dat kon Patrick alleen zelf. En nu het hem gelukt is heeft hij alle tijd van de wereld om te doen wat hij écht leuk vindt: fotograferen. Op Instagram deelt de dappere Rotterdammer de pareltjes die hij maakt in zijn geliefde stad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Patrick uit Het Rotterdam Project is uit de afkickkliniek

Maar Patrick deelt nog meer op zijn Instagram. Zo plaatst hij ook regelmatige updates over zichzelf. Zo laat hij via het medium weten eindelijk een eigen huisje te hebben gevonden mede dankzij zijn rots in de branding: Beau.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Prachtmens: Beau verrast dakloze met ontbijtje

In Het Rotterdam Project gaf Beau van Erven Dorens vijf daklozen de kans om hun leven weer op de rit te krijgen. Met een beetje hulp, 10.000 euro en heel veel liefde wist hij de levens van Patrick, Soufyan, Yvar, Stephany en Hilde wat lichter te maken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!