Emile Ratelband driftig op zoek naar levenselixer

24 februari 2019 21:49

Emile Ratelband heeft het de laatste maanden erg druk en daarom maar weinig tijd om van zich te laten horen. In een bericht op zijn Facebookpagina laat hij weten met een aantal wetenschappers "zeer intens" bezig te zijn om het "ultieme geheim van ouder worden te onthullen". Hij schrijft daar een boek over.

Emile Ratelband is zelfs zo druk met zijn project dat hij in datzelfde bericht radiostilte aankondigt totdat het klaar is. Emile Ratelband is nu bezig te ontrafelen hoe we veroudering kunnen stoppen of zelfs terugdraaien. Hij zal te zijner tijd een oproep doen aan vrijwilligers of zij samen met hem hun biologische leeftijd willen verlagen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emile Ratelband wordt voor de achtste keer vader

Ouder worden is de laatste tijd een terugkerend thema in het leven van Emile. In november vorig jaar stapte de positiviteitsgoeroe naar de rechter omdat hij wilde dat in zijn paspoort komt te staan dat hij in maart 1969 is geboren in plaats van 1949, omdat dit volgens hem aansluit bij zijn gevoel en zijn fysieke en mentale conditie. De rechter ging daar niet in mee en zodoende is Emile nog steeds 69 jaar oud.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!