Beeld © ANP

Schrijfster Susan Smit ten huwelijk gevraagd

25 februari 2019 12:06

Schrijfster Susan Smit gaat haar jawoord geven. Vorig weekend ging haar vriend Onno Aerden voor haar door de knieën Parijs.

"Zo blij en gelukkig, ook omdat onze vier kinderen het geweldig vonden"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Susan Smit heeft breuk nog niet verwerkt

"We gaan trouwen! Vorig weekend vroeg mijn liefde me ten huwelijk in Parijs", schrijft de 45-jarige Susan op Instagram. "Er zat ‘toevallig’ een kennis op het terras die ‘toevallig’ een boek van mij bij zich had en of ik dat even wilde signeren. Ik sloeg het boek open en daar stond een lieve tekst en ging hij ineens door zijn knieën."

"Ongelofelijk dat je zoveel voor iemand kunt voelen en op zoveel manieren bij elkaar past", vervolgt Susan. "Zo blij en gelukkig, ook omdat onze vier kinderen het geweldig vonden."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Susan Smit wil oude boeken nieuw leven inblazen

In 2015 werd de schrijfster onverwacht verlaten door de vader van haar kinderen, Peter Veldhoven. In de zomer van 2018 liet Smit al blijken dat de relatie met Aerden erg goed was. "Toen de vader van mijn kinderen wegging dacht ik dat er heus nog wel eens iemand verliefd op mij zou worden en ik op hem. En dan zou er heus wel eens een uitje zijn met mijn kinderen erbij. Maar dat er een man zou komen die niet alleen mij, maar ook mijn kinderen in zijn hart sloot, met alle luiers, schaafwonden en chaos erbij, dat had ik nooit durven dromen.''

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!