Beeld © Instagram @Nikkietutorials

NikkieTutorials gaat haar onzekerheden niet langer uit de weg

26 februari 2019 08:15

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, mag de grootste sterren onder handen nemen. Maar ondanks al haar succes blijft ze ook haar onzekerheden houden, zoals haar dubbele kin. Maar daar rekent ze nu mee af.

"Ik ben altijd onzeker geweest over mijn dubbele kin"

De succesvolle visagiste laat haar onzekerheden niet langer meer de baas over haar spelen, zo laat ze weten aan haar 11 miljoen volgers op Instagram. De make-up goeroe is momenteel in de stad van de liefde, en weet dat je van het leven moet genieten. "Ik post dit omdat ik in Parijs ben en ik ben altijd onzeker geweest over mijn dubbele kin", schrijft ze eerlijk. "Maar op deze foto is het oui, oui kaaklijn!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nikkie de Jager showt haar transformatie

Nikkie is de laatste weken volop in de media vanwege haar enorme transformatie. De YouTube-sensatie, die onder andere de wereldberoemde Kim Kardashian en Jessie J tot haar cliënten mag rekenen, is bijna 25 kilo afgevallen en deelt dan ook regelmatig haar 'nieuwe ik' op social media.

Ze wordt volop geprezen, maar zoals we van het internet gewend zijn is er ook kritiek. Zo vinden sommige van haar 'glow babies' dat ze haar foto's manipuleert. Maar Nikkie houdt voet bij stuk; gezonder eten en meer bewegen is haar geheim. Vooral de loopband is haar favoriet: "Daar sta ik bijna elke dag een halfuur op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager haalt streefbedrag voor Alpe D'HuZes

Ook is de YouTube-ster minder gaan eten. "Sinds een halfjaar heb ik het gevoel alsof ik een psychische maagverkleining heb gehad. De eerste keer dacht ik: waarom zit ik nu al vol? Inmiddels heb ik het omarmd: top, ik zit vol!”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!