Beeld © Getty Images

Lady Gaga kreeg deze peptalk van Bradley Cooper voor de Oscars

26 februari 2019 09:52

Lady Gaga en Bradley Cooper wisten tijdens de Oscars de hele zaal stil te krijgen met hun duet Shallow. Nu heeft de zangeres aan de Amerikaanse Cosmopolitan verklapt dat ze vlak voor het optreden een kleine peptalk kreeg van haar tegenspeler.

"Laten we een klein beetje plezier brengen"

Bradley Cooper zou tijdens de repetities hebben gezegd: "Let's just drop a little bit of joy." Wat vertaald kan worden naar: "Laten we een klein beetje plezier brengen." Volgens Lady Gaga was dit precies de boodschap die ze nodig had. "Later bleek dat het door dat plezier heel goed ging."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga sleept eerste Oscar in de wacht

In hetzelfde interview vertelde de zangeres waar het nummer Shallow precies over gaat. Zo gaat het niet over het volgen van je dromen, maar over mobieltjes. "Ik geloof echt dat onze mobiele telefoons steeds meer de realiteit worden, voor de hele wereld. Met dit nummer beginnen we niet alleen een discussie, maar maken we ook een statement. Ik wil niet oppervlakkig zijn, maar ik ben het wel. Ik zou in het diepe willen duiken, maar je moet het me wel zien doen. Ik denk dat het nummer heel veel mensen aanspreekt, omdat we in een hele oppervlakkige tijd leven. Het is nu tijd om elkaars handen te pakken en met elkaar in het diepe te duiken en naar het diepste punt te zwemmen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Rami Malek struikelt van podium na Oscar-winst

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!