Beeld © ANP

André Hazes doet opvallende bekentenis

27 februari 2019 08:34

André Hazes bracht, voordat hij zijn Monique leerde kennen, regelmatig een bezoekje aan de hoeren. Zo vertelt de zoon van aan het Vlaamse weekblad TV Familie.

"Gewoon naar binnen, geen hoofdpijn, hup, klaar"

Inmiddels is de Leef-zanger (de meeste van) zijn wilde haren kwijt en vormt hij al enkele jaren een koppel met Monique Westenberg. Een groot verschil met een paar jaar geleden, toen hij nog een groot feestbeest was en regelmatig prostituees opzocht. “Ja, ik was een losbol en heb vaak betaald voor die dingen”, bekent Dré in het blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes neemt gouden plaat in ontvangst

Waarom hij prostituees bezocht? "Ik vond dat fantastisch. Dat was het", is zijn antwoord. "Ik vond dat het meest relaxte in die tijd. Van mijn vijftiende tot mijn achttiende. Gewoon naar binnen, geen hoofdpijn, hup, klaar. Het was niet zo dat ik er zeven dagen per week zat. Ook geen drie dagen per week. Maar ik was het zo beu: iemand tegenkomen in de stad, haar meenemen en daarna die stress: gaat ze wel naar huis? Daar heb ik nooit wat aan gevonden. Daarom kan ik ook zo trouw zijn in mijn relatie."

"Tuurlijk, ik ben jong, dus ik hou van bepaalde dingen. Maar ik vind de liefde veel belangrijker dan alles op het spel te zetten. Ik heb dat nooit begrepen", aldus de zanger.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!