Beeld © Instagram @xellycvk

Xelly: 'Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij'

27 februari 2019 09:58

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Xelly Cabau van Kasbergen. In april verwachten de visagiste en haar verloofde, Beer Muller, hun eerste kindje. Best spannend, maar gelukkig heeft ze haar grote zus Yolanthe als steun en toeverlaat.

"Onze zoontjes zullen straks letterlijk samen opgroeien"

Aan het blad Story laat Xelly weten veel steun te vinden bij haar grote zus, die de laatste tijd veel in Amsterdam te vinden is. "Het is fijn als je voor de eerste keer zwanger bent en je kan bij je zus terecht. Zij weet altijd de juiste dingen te zeggen", aldus de hoogzwangere. Ook haar driejarige zoontje, Xess Xava, brengt regelmatig een bezoekje aan zijn tante. "Zo jong als hij is, hij begrijpt heel goed dat er een jongetje in mijn buik zit", vertelt de aanstaande mama. "Hij geeft vaak kusjes op mijn buik en wil voelen wanneer de baby schopt. Hij kan niet wachten om straks samen met dit kleine mannetje te gaan spelen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hoogzwangere Xelly ziet eruit om door een ringetje te halen

Xelly verwacht dan ook dat als haar zoontje is geboren, de twee beste maatjes worden. "Onze zoontjes zullen straks letterlijk samen opgroeien. Gekscherend roepen we al dat ze meer als broertjes dan als neefjes met elkaar zullen omgaan. Xess Xava krijgt er dus als het ware een broertje bij."

Xelly, die al tien jaar samen is met de liefde van haar leven, werd in april ten huwelijk gevraagd. Toch staan haar trouwplannen momenteel even op een laag pitje. Wie weet volgend jaar. "Ik vind één hoogtepunt per jaar wel genoeg", deelt ze mee. "Dit jaar wordt ons zoontje geboren en wellicht vindt ons huwelijk volgend jaar plaats. Ik heb in elk geval genoeg om naar uit te kijken."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!