Beeld © ANP

Monique Smit stelt trouwplannen uit

27 februari 2019 14:05

Voor Monique Smit en haar vriend Martijn Molleman kan het jaar nu al niet meer stuk. De twee verwachten namelijk aanstaande zomer hun tweede kindje samen, maar ze zijn nog altijd niet getrouwd. "Ik leef in de eerste plaats toe naar het moment dat ons kindje gezond ter wereld komt", stelt de zangeres in weekblad Party.

"Toen bleek dat dat gelukt was, waren we natuurlijk extra blij met het geweldige nieuws"

Monique vertelt in het blad dat het niet zozeer de vraag was of ze nog een kindje wilde, maar wanneer. Na een drukke verhuizing en verbouwing zag ze haar kans schoon. "Dan moet het je natuurlijk wel gegeven zijn om in verwachting te raken. Toen bleek dat dat gelukt was, waren we natuurlijk extra blij met het geweldige nieuws", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit moest zwangerschap geheimhouden

Nu er een kindje in haar buik groeit, krijgt de zangeres ook keer op keer de vraag hoe het zit met haar trouwplannen, iets wat ze voorlopig even uitstelt omdat ze niet zwanger wil trouwen. Daarnaast vindt Monique het ook zonde om meerdere belangrijke momenten in één jaar te proppen. Liever legt ze voorlopig de focus op haar muziek, zoontje Noah van drie en haar zwangerschap. "Daarna zien we wel verder."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Monique Smit gaat klussen op tv

Ondanks dat Monique straks haar handen vol heeft aan twee koters, is ze niet van plan een stapje terug te doen qua werk. "Ik vind het heerlijk om te zingen en te presenteren en dat blijf ik gewoon doen", stelt ze. Muziek maken is nu eenmaal haar grote passie. Zelfs haar zwangerschap maakte ze wereldkundig via haar eigen single.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit komt met nieuwe muziek

"Zodra we erachter kwamen dat we in verwachting waren van ons tweede kindje, wisten we ook dat het uitbrengen van de single zou samenvallen met de gangbare grens van drie maanden dat je het bekend kan maken. Ik dacht: we kunnen dat combineren", vertelt ze over haar ludieke actie. Ze besloot voor de bijbehorende videoclip van haar nieuwste single Gebarentaal het grote nieuws uit te beelden, iets wat in het diepste geheim gebeurde. "Alles was al klaar, alleen mijn manager en twee cameramannen waren er nog", vertrouwt ze Party toe. "Ze vonden het natuurlijk een supervet idee om mijn zwangerschap op die manier bekend te maken. We hebben toen veel gelachen en het is een mooi momentje geworden."

Bekijk het eindresultaat hier:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!