Beeld © ANP

Dit is hét beauty-geheim van Máxima

27 februari 2019 14:04

Máxima mag dan inmiddels bijna Sara tegenkomen, onze koningin ziet er nog altijd stralend uit! En de beroemde make-up artist Michelle Stern uit New York weet hoe dat komt en hij deelt al haar geheimen.

"Ze houdt niet van gezichten die lijken op maskers"

Koning Máxima ziet er op 47-jarige leeftijd nog altijd uit om door een ringetje te halen, iets waar menig vrouw jaloers op is. Jan en alleman wil dan ook weten hoe Máxima er zó goed uit blijft zien. In een interview met Amsterdam Stijl verklapt de beroemde visagiste Michelle Stern wat haar geheim is.

"Haar belangrijkste geheim is ongetwijfeld haar lach. Gewoon aanstekelijk en sympathiek", vertelt ze. Maar met alleen een goed gevoel voor humor behoud je natuurlijk niet zo'n prachtige glowy look. Maar botox? Geen denken aan." Ze houdt niet van gezichten die lijken op maskers, waarop er geen gezichtsuitdrukking meer te zien is", aldus Michelle. "Nee, zeker geen botox. Koningin Máxima gebruikt al jaren Biotulin, een biologische botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een pure organische gel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Outfit koningin Máxima is het gesprek van de dag

Niet alleen de Argentijnse royal zou zweren bij Biotulin, ook Meghan Markle, Kate Middleton, Madonna en Michelle Obama zouden al fan zijn van de magische gel. Iets wat de New Yorkse alleen maar kan beamen. "Ik heb dit ook gelezen. Voor zover ik weet, is Biotulin de enige biologische botoxgel op de markt. Dus geen botox: 'Nee, absoluut niet.'"

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Máxima zingt keihard mee met BLØF

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!