Beeld © Getty Images

Idris Elba had speciale taak op huwelijk Prins Harry en Meghan

27 februari 2019 20:59

Acteur Idris Elba had een kleine, doch speciale rol te vervullen tijdens de royal wedding van Prins Harry en Meghan. Hij is namelijk door de prins gevraagd om te komen draaien op de receptie van de bruiloft.

"Hey man, wat doe je op die datum?"

Idris Elba doet een boekje open bij Ellen DeGeneres: "Harry en ik hebben al een paar afgesproken, ik kende hem via zijn vader.  Zijn vader’s goede doel, the Prince’s Trust, heeft me als jonge acteur geholpen. Daardoor werk ik weleens met Harry en William. En Harry is naar een paar feestjes gekomen waar ik dj was”. Vervolgens vertelt de acteur dat Harry  vroeg of Idris misschien op zijn bruiloft kwam draaien. "

"Hij vroeg: ’Hey man, wat doe je op die datum?’, waarop ik antwoordde: ’niks’.” DJ Big Driis, zoals zijn dj naam luidt, zegt dat Harry vervolgens vroeg: "Zou je dj willen zijn op mijn bruiloft?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Idris Elba komt volgende maand terug als Luther op Netflix

Idris was niet de enige ster die aanwezig bij de speciale dag op Windsor Castle maar wel degene die de muziek bepaalde. De acteur wilde niet vertellen of Harry en Meghan nog speciale verzoekjes hadden. 

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!