Beeld © Temptation Island / Videoland

Temptation-Sidney woedend tijdens eerste kampvuur

28 februari 2019 21:30

Vanavond brak dan eindelijk het langverwachte eerste kampvuur aan voor de Temptation-Island deelnemers. Vooral Sidney was niet blij met de beelden die hij te zien kreeg van zijn Demi en verleiders Timone en Jaimy.

"F*cking varkens, man. Denk je echt dat hij een grotere lul heeft dan ik heb?"

Vanavond konden de deelnemers een eerste glimp opvangen van hun partner. Sidney en Demi waren beiden niet bij met de beelden van elkaar. "Sidney gaat sowieso wat met die chick doen (...) Je zag hem toch als een loops hondje achter haar aanlopen?" zegt Demi over haar vriend, die volgens de beelden lijkt te vallen voor haar naamgenoot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Ayleen doet een boekje open over Heikki

Het gevoel was wederzijds bij Sidney. Hoewel hij zich tijdens het zien van de eerste beelden nog redelijk staande leek te houden, kon hij zich na de tweede reeks niet meer inhouden. Hij noemde Timone en Jaimy respectloze varkens. De verleiders waren samen wat aan het dollen over zijn vriendin, Demi."Kijk, sowieso, je bent lekkerder dan haar vriend, je bent groter dan haar vriend en je hebt een grotere lul dan haar vriend. Ze gaat sowieso twee dagen niet meer kunnen lopen" waren de opmerkingen die bij Sidney in het verkeerde keelgat schoten. "F*cking varkens, man. Denk je echt dat hij een grotere lul heeft dan ik heb? (...) Grote praatjes. Wat een sukkels, man. Ik vind het moeilijk om mezelf in te houden als ik eerlijk ben. Dit vind ik echt respectloos" reageerde hij op de uitspraken.

Sidney en Demi gingen vol goede moed het Temptation Island-avontuur aan. Ze waren overtuigd dat geen van de twee vreemd zou gaan. Zouden er nu twijfels bij het koppel zijn ontstaan? We gaan het zien in de volgende afleveringen. Kun je niet wachten? Je checkt aflevering vijf nu al bij Videoland!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-Jefferson heeft relatie met een bekende

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!