Beeld © Instagram @pauldeleeuw

'Invluuenza' heeft het moeilijk op haar snuffelstage

28 februari 2019 21:25

Paul 'Invluuenza' de Leeuw laat op Instagram weten dat het niet heel soepel gaat op haar snuffelstage. "Ik moet zeggen dat ik het best zwaar vind", vertelt Invluuenza. "Vandaag moest ik hele rare dingen doen."

"Ik ben toch geen stage begonnen om koffie in te schenken voor de baas?" 

Het zit niet mee voor de jonge influencer. "Ik moest koffie gaan inschenken en zo", vertelt ze. "Ik schenk geen eens koffie in voor mijn eigen vader." Dat was iets te veel gevraagd voor Invluuenza. "Is 'ie geboren met korte armpjes, of zo?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul 'Invluuenza' de Leeuw zenuwachtig voor eerste snuffelstage

Volgens haar collega's moest ze gewoon doen wat de baas haar vertelt. "Dat vind ik helemaal niks", vertelt Invluuenza. Vervolgens belde ze haar BFF Evelijn op voor advies en die had een nogal opmerkelijk voorstel. "Je kunt het niet doen, maar dan moet je als tegenprestatie je stagebegeleider zijn slak sabbelen." Het is nog onduidelijk waar Evelijn precies op doelde. 

Invluuenza vond dit ook geen strak plan, omdat er nog meer meisjes waren die dit gingen doen. Bovendien stond ze nog steeds achter haar standpunt wat betreft het inschenken van de warme lekkernij. "Ik ben toch geen stage begonnen om koffie in te schenken voor de baas?" 

Het was al een slechte start voor de influencer. Op de eerste dag had ze zich al verslapen en dus geen goede indruk gemaakt. De oorzaak was wel duidelijk: Invluuenza had die nacht een paniekaanval. Het is nog maar de vraag of het allemaal goed komt. Maar als er één ding is waar we zeker van kunnen zijn, is dat alles op Instagram zal worden gedeeld. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!