Beeld © Getty Images

Kat Karl Lagerfeld kan flinke erfenis verwachten

01 maart 2019 16:25

De erfenis van Karl Lagerfeld is sinds zijn overlijden onderwerp van gesprek. Het modebrein schijnt 800 miljoen dollar op de rekening te hebben staan en zijn geliefde kat schijnt daar een groot deel van op te strijken.

Vlak voor zijn overlijden, heeft de modeontwerper zijn testament een aantal keer aangepast. Wat hierbij opvalt, is dat de familieleden van Karl geen cent schijnt te krijgen van zijn erfenis. Zijn vertrouwde vriend, Sebastien Jondeau, en zijn 11-jarige petekind, Hudson Kroenig, echter wel. Dit zou Karl's zogenoemde gekozen familie zijn: enkel door hem uitgekozen knappe en dunne mensen behoorden tot deze familie. Je zou denken dat het niet gekker kan worden, maar dat wordt het waarschijnlijk wel. Ingewijden zeggen namelijk dat Choupette, de kat van de Karl, een bedrag zal erven van wel 200 miljoen dollar!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Poes Karl Lagerfeld mist haar 'papa' vreselijk

Choupette was erg geliefd bij de modeontwerper. Dankzij een aantal modeklusjes, een eigen productlijn en een boek is ze de best verdienende kat in de modewereld. Ze heeft zelfs haar eigen Instagramaccount.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wereld treurt om heengaan Karl Lagerfeld

Uit het laatste bericht dat op haar Instagram-account is verschenen, blijkt dat de blauwogige Birmaan het erg moeilijk heeft met het verlies van haar 'papa'.

Of de ongekende verdeling van de erfenis mogelijk is, is natuurlijk maar de vraag... Choupette heeft in ieder geval al genoeg dollars om haar traantjes mee te vegen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!