Beeld © ANP

Wesley en Yolanthe gaan scheiden

5 maart 2019 17:00

Het is een zwarte dag in showbizzland: Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau zetten een punt achter hun huwelijk. Dat laat het stel weten aan RTL Boulevard.

"Zij hopen op respect voor hun privacy"

Het management laat weten: "Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan. Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lief! Kerstkusjes van Yolanthe en Xess Xava

Vorig jaar was er al sprake van een flinke geruchtenstorm rond de relatie van het stel. Het huwelijk zou in zwaar weer verkeren en Yolanthe had zelfs al een eigen appartement gekocht in Amsterdam. Toch drukte de voetbalvrouw toen nog alle geruchten de kop in. In Grazia vertelde zij in juli nog: "Weet je wat het is: elke relatie heeft zijn ups en downs en dat is bij ons echt niet anders. Maar wij willen niks liever dan samen oud worden; we zijn stapelgek op elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe verrast Xelly met 'allermooiste babyshower'

Toch speelden de geruchten later het jaar weer op. Zo vloog Yolanthe samen met zoontje Xess Xava de hele wereld over en werden Yolanthe en Wesley bijna niet meer samen gespot. Nu is de kogel dan toch écht door de kerk: het glamourstel is uit elkaar.

Het sprookje begon in 2010 nog zo mooi. De toen 25-jarige Yolanthe en 26-jarige Wesley stapten toen in het huwelijksbootje. Het Italiaanse plaatsje Castelnuovo Berardenga, dichtbij Florence, werd overspoeld met BN'ers. Heel showbizzland liep uit voor dit enorme feest. Onder meer Patrick Kluivert, Ali B en Sylvie Meis waren uitgenodigd. Voor hen werd een vijfsterrenhotel geregeld en stonden stylistes en kappers klaar. Kortom: het kon niet op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Groot verdriet voor Yolanthe

In 2015 werd hun liefdesgeluk bekroond met zoontje Xess Xava. Wesley had al een zoon uit een eerdere relatie met zijn jeugdliefde Ramona, genaamd Jessey.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!