Beeld © YouTube

Exclusief: De laatste beelden van Wesley en Yolanthe in Qatar

05 maart 2019 17:57

Het leek allemaal wel een droom, maar eindigde in een nachtmerrie. Na pak ‘m beet negen jaar maken Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau een einde aan hun huwelijk. Vlak voor het nieuws over de scheiding naar buiten kwam, ontvingen we een video van het ooit zo verliefde stel. Kijk mee naar de mierzoete beelden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley en Yolanthe gaan scheiden

In de video zien we de familie Sneijder op hun gelukkigst. Het is allemaal zo perfect en zoet, dat het meer lijkt op een commercial voor de staat Qatar. En eerlijk is eerlijk: als we dit zo zien, zouden we ook best naar het land willen verhuizen.

Alles in Qatar lijkt perfect. Zoontjes Jessey en Xess Xava spelen samen op het strand, Yolanthe galoppeert op een paard en Wesley racet met een buggy door de woestijn. Om het prachtige filmpje helemaal af te maken, blaast Yo kusjes in de camera en springt ze verliefd bij haar Wes in de armen. De familie lijkt zó gelukkig, dat je haast zou denken dat het niet kan. En nu blijkt het allemaal ook maar schone schijn. Nu het glamourkoppel heeft aangekondigd te zullen gaan scheiden, hoeven we dit soort beelden niet meer te verwachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Groot verdriet voor Yolanthe

Het management van Yolanthe laat weten dat deze beelden zo’n twee weken geleden werden gedraaid. Zo zie je maar hoe snel dingen kunnen veranderen. Volgens de manager maakt de familie wel vaker dit soort beelden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!